Ubica Igor Nađ

Ovo su žrtve masakra u Zagrebu, ubijene žene su bile sestre

  • 02.08.2019. 09:56

U Novom Zagrebu u kući u Cimermanovoj ulici, u naselju Kajzerica, se sinoć nešto prije 21:30 dogodilo šesterostruko ubistvo. Ubijeno je šest osoba. Preživjela je samo sedmomjesečna beba koja nije povrijeđena, saznaje se od policije. Među ubijenima su dvojica muškaraca, tri žene i desetogodišnje dijete. 

Ubica se dao u bijeg te je u 4 sata ujutro potvrđeno da je počinio samoubojstvo.

Kako piše Jutarnji list, ubica se zove Igor Nađ. Taksi vozilo Škoda Octavia koje je vozio pronađeno je pored naizgled napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice. 

Kako Vijesti.hr saznaju među ostalima, ubijene su sestre Maja i Josipa T., a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin.

Nesrećna je Maja za osam dana trebala proslaviti 35. rođendan.

Prema prvim i neslužbenim informacijama, ubica je najvjerojatnije Majin dečko.

Ubio tri žene, dva muškarca i dijete

Policija je dojavu o ubistvu dobila oko 21:30. Uskoro je velik dio Zagreba bio blokiran, a policajci s dugim cijevima i pancirkama pretraživali su svaki automobil. Oko 1 sat ujutro pojavila se informacija da je ubica uhvaćen, no to je uskoro na pres konferenciji demantovala sama policija. Tada je rečeno da se potraga proširila na cijelu zemlju. Na kraju je ubica na području Brezovice počinio samoubistvo. Tokom jutra trebalo bi biti poznato više detalja.

Pročitajte još:

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!