Ovo su žrtve masakra u Leskovcu

  • 10.05.2020. 20:42

Predrag Ilić, njegova supruga Danijela i njihove kćerke, Sara (12) i Ana (19), koja je bila u šestom mjesecu trudnoće, izmasakrirani su u kući u centru Leskovca!

Policija je uhapsila Miloša Ilića (22), koji je navodno Predragov sin iz prvog braka, i provjerava se da li je on počinio masakr. Stravičan zločin policiji je u nedjelju oko 14.45 sati prijavio 15-godišnji sin ubijenih Predraga i Danijele.

- Ubistvo se dogodilo najvjerovatnije prethodne noći, u Ulici Ratka Pavlovića. Ubica je porodici presudio sjekirom - kaže izvor i dodaje da su policajci u kući zatekli stravičan prizor.

- Četiri tijela, od kojih je jedno dijete staro samo 12 godina, bila su u lokvama krvi, izmasakrirana. Postalo je još strašnije kad su vidjeli da je jedna žrtva trudna, i to u poodmakloj trudnoći, jer joj se stomak video - otkriva sagovornik.

U prvom trenutku istražiteljima nije bilo jasno da li je u pitanju četvorostruko ubistvo ili trostruko ubistvo i samoubistvo, jer je okrvavljeni mladić, izbezumljen, sjedio i ćutao. Međutim, prema nezvaničnim informacijama, policija je juče privela i jednog člana njihove porodice za koga je na osnovu snimaka sa sigurnosnih kamera utvrđeno da je posljednji izašao iz kuće žrtava.

Zasad se ne zna šta je motiv stravičnog zločina, ali se pretpostavlja da je masakru prethodila  svađe oca i sina - kaže izvor iz istrage i dodaje da je Predragov najstariji sin bio psihijatrijski bolesnik. Porodica je bila veoma siromašna i bili su korisnici socijalne pomoći.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)