Ovo je ubica iz Leskovca: Miloš je sjekirom presudio ocu, maćehi i sestrama, pa pozvao policiju

  • 11.05.2020. 11:15

Miloš I. (20) iz Leskovca uhapšen je zbog ubistva oca Predraga I. (45), maćehe Danijele R. (43), rođene sestre Ana I. (19), koja je bila u poodmakloj trudnoći, te polusestre Sare R. (12). Nakon svirepog zločina, Miloš je pozvao policiju i prijavio se.

Po dolasku na lice mjesta policija je zatekla scenu kakvu ne pamte – beživotna tijela četvoročlane porodice ležala u kući u koju se porodica nedavno doselila, a na licu mjesta bio je i Miloš, na kome su bili vidljivi tragovi krvi.

Kako Blic saznaje, Miloš je odmah osumnjičen da je počinio svirepi zločin, a motiv još uvijek nije sasvim jasan, premda se nezvanično govori da je svađa između sina Miloša i oca Predraga izbila pošto otac nije htio da mu da novac. Zatim je Miloš dohvatio sjekiru i presudio jednom po jednom članu svoje porodice.

Identitet ove porodice za Blic je potvrdio jedan od njihovih poznanika.

Vlasnica kuće u kojoj je ubijena četvoročlana porodica ispričala je da je porodica iz Bojnika, odnosno, iz sela Granica u opštini Bojnik, te da su se nedavno doselili.

"Oni su od prije tri mjeseca kod mene podstanari. Ne znam njihova imena i prezimena. Znam samo da sam ključeve dala glavi kuće Predragu, koji je sada ubijen. A nije bila trudna njegova supruga već ta osamnaestogodišnja kćerka. Imjaju i sinčića, vidjela sam ga kada sam Predragu predala ključeve od kuće", priča za juGmediu žena koja je takođe na mjestu zločina.

Dodaje da je porodica bila veoma siromašna i da je primala socijalnu pomoć.

"Predrag mi je rekao da radi kao obezbjeđenje na gardilištu hotela "Beograd" u centru Leskovca, ali to nije dovoljno za život petočlane porodice", dodaje naša sagovornica koja ništa ne zna o rođaku koji je uhapšen.

Na licu mjesta navodno je pronađena i sjekira sa kojom je Miloš počinio zločin.

Komšije su ispričale da nisu čule nikakvu buku, a da porodicu poznaju površno jer su se nedavno doselili u njihovu ulicu.

"Nisam lično poznavao te ljude, pošto su se skoro doselili ovde u našu ulicu, ali sam načuo da je riječ o siromašnoj porodici. Ni ja ni moji ukućani nismo čuli nikakvu buku niti pucnjavu, već smo vidjeli da se nešto dešava kada je došla policija. Ovo je strašno, velika tragedija. Šta god da se desilo tuga je da su nastradala ta djeca", kaže jedan od komšija iz Ulice Ratka Pavlovića u Leskovcu za Blic.

Jedan od policajaca koji je ušao u kuću gdje se desila tragedija ispričao je da je prizor bio jeziv, a komšije su prema reakciji njegovih kolega, koji ovakav zločin ne pamte u svojoj karijeri, zaključili da se u kući dogodilo nešto užasno.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић