Policija traga za ubicama

Ovo je Nikola (22) koji je brutalno ubijen u Bratislavi

  • 10.12.2019. 12:23

U Bratislavi, glavnom gradu Slovačke, u nedjelju popodne pronađeno je beživotno tijelo mladog Srbina, a kako je potvrđeno riječ je o Nikoli Kosaniću (22) iz Malog Popović kod Sopota. Njega je do smrti pretukla grupa Srba, koju, po svemu sudeći, nije poznavao.

– Nikola je jako dobar momak, samo riječi hvale imaju svi za njega, svi smo u šoku. On se uzorno ponašao, šta god da je bio ne vjerujemo da je izazvao sukob – kaže Nikolina prijateljica.

Kako su slovački mediji objavili, Nikola je imao vidljive povrede na tijelu, a pretpostavlja se da je koban bio udarac u glavu koji su me nepoznati napadač nanio.

– Nikola ima tri sestre, privremeno je tamo radio kao fizikalac, išao je u više navrata. Posljednji put otišao je na kratko, i eto, bilo je kobno. Nešto ga je vuklo da ode tamo, neki drugovi su mu ostali ovdje. Porodica ima peripetije oko preuzimanja tijela, još se ne zna kada će sahrana – kaže sagovornica.

Kako saznaju slovački mediji, policija je u nedjelju oko 5 sati primila poruku da čovjek bez svijesti leži na ulici ispred zgrade Glavne pošte. Na lice mjesta odmah je došla i Hitna pomoć koja je mogla da konstatuje samo smrt jer nesrećnom mladiću nije bilo spasa.

Policija Slovačke preko snimka traži napadača.

Kako se saznaje, Nikola je bio sa drugarom u piceriji, a nakon što su otišli došlo je do sukoba sa četvoro napadača.

Nakon što su ga brutalno pretukli, nesrećni mladić je ostao da leži na zemlji bez svijesti, a policija je stigla u kratkom vremenskom roku.