Novi Pazar

Ovo je mladić koji je preminuo poslije tuče i pucnjave u restoranu, imao je samo 23 godine

15:36, 23.01.2020.
Izvor: Telegraf.rs
Mladić Nihad H.(23) iz Novog Pazara preminuo je poslije pucnjave koja se u srijedu uveče dogodila u jednom restoranu.

Do pucnjave je došlo poslije svađe i tuče u kojoj je pucalo više osoba pri čemu je ranjeno više ljudi, a ovaj mladić podlegao povredama.

Policija u Novom Pazaru uhapsila je A. A. (41) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i E. A. (26) i M. P. (56) iz Novog Pazara, osumnjičene za pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Sumnja se da je A. A. poslije svađe i fizičkog sukoba sa četiri osobe, ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja i ranio dvadesettrogodišnjeg mladića koji je od zadobijenih povreda preminuo u Medicinskom centru u Novom Pazaru.

U pucnjavi su ranjena i dvojica muškaraca starosti 38 i 23 godine, ubodnu ranu oštrim predmetom zadobio je i osumnjičeni A. A., dok je u tuči povrijeđen i jedan dvadesetogodišnjak.

E. A. i M. P. se sumnjiče da su, prije dolaska policije, sklonili određene tragove, a E. A. i da je učestvovao u tuči pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Trojici osumnjičenih, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.