Nova Pazova

Ovo je Marina koju je bombom raznio pripadnik Žandarmerije

  • 22.01.2020. 22:36

Neraščišćeni ljubavni odnosi između Pavla Rakonjca (31) i Marine Petković (28), čija su tijela u utorak ujutru pronađena u "opel vektri", na starom vojnom putu između Nove Pazove i Batajnice, najverovatnije su uzrok što je pripadnik Žandarmerije aktivirao ručnu bombu od koje su oboje nastradali. Šta se tačno dešavalo u vozilu, odnosno prije same eksplozije, ostala je tajna koju će žandarm i vaspitačica odnijeti u grob. Jedno je sigurno, dvije porodice ostale su zauvek zavijene u crno.

Ispred porodičnog doma nesrećne djevojke u srijedu se u Novoj Pazovi okupio veliki broj prijatelja i rodbine kako bi izjavili saučešće neutešnoj familiji. Reporteri "Novosti" zatekli su grupu momaka na ulazu u dvorište, koja je čekala da se dopremi kovčeg sa Marininim tijelom. Njena sahrana zakazana je za četvrtak u 13 sati. Porodica i prijatelji nisu htjeli da komentarišu ovu tragediju, već su ljubazno zamolili novinare da se udalje od kuće.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju od poznanika nastradale djevojke, ona je nekoliko godina radila u obdaništu u Staroj Pazovi, gdje je navodno upoznala Pavla, čija su djeca pohađala ovu predškolsku ustanovu. Prema njihovim riječima, po djecu su dolazili i otac i majka, kad je ko mogao od obaveza. U septembru 2019. Marina je iznenada napustila posao u ovoj ustanovi i prebacila se da radi u rodno mjesto. Nezvanično, u Novoj Pazovi se najprije zaposlila u lokalnom vrtiću, u kom se zadržala oko četiri mjeseca. Prije dvadesetak dana ona je ponovo promijenila radno mjesto i prešla u obdanište u blizini porodične kuće, gdje je radila do kobnog jutra. Kako sumnjaju njeni poznanici, ona se iz Stare Pazove sklonila da se ne bi više viđala sa Pavlom, koji je djecu često dovodio u vrtić.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)