Ovo je auto u kojem je poginulo četvoro mladih: Vozač se zabio u kuću, svi preminuli na licu mjesta...

  • 30.07.2020. 11:19

Vozač je zbog brzine izgubio kontrolu i izletio na kanal te udario u povišenje koje ga je odbacilo na porodičnu kuću nekih 10 metara od ceste. Jak udarac probudio je ukućane koji su prvi zvali hitnu pomoć....

U noći na četvrtak u Starim Mikanovcima kod Vinkovaca dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginulo četvoro mladih ljudi, javlja policija.

"19-godišnji vozač je zbog prebrze vožnje izgubio kontrolu nad automobilom Audi đakovačkih registracijskih oznaka. Sletio je s ceste i udario u porodičnu kuću. Od siline udara, 19-godišnji vozač, 18-godišnja suvozačica te 18-godišnji putnik i 20-godišnji putnik na zadnjem sjedištu poginuli su na mjestu saobraćajne nesreće", kažu iz policije.

Vozač je zbog brzine izgubio kontrolu te izletio na kanal i udario u povišenje koje ga je odbacilo na porodičnu kuću nekih 10 metara od ceste. Jak udarac probudio je ukućane koji su prvi zvali hitnu pomoć.

Vatrogasci koji su stigli na mjesto događaja zgrozili su se od užasnog prizora. Do 7 ujutro je trajala intervencija, saznajemo na terenu. 

Nezvanično saznajemo i kako su se upalili svi zračni jastuci, putnici su bili su i vezani, ali udarac je bio prejak. 

Na teren su izašli timovi vinkovačke Hitne medicinske pomoći, DVD Stari Mikanovci i Javne vatrogasne jedinice Vinkovci te mrtvozornik i patolog Opšte županijske bolnice Vukovar.

Uviđaj prometne nesreće provela je državni tužilac Opštinskog državnog tužilaštva u Vinkovcima u saradnji s policijom. Čeka se obdukcija smrtno stradalih.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм