Teslić

Otkriveni kradljivci zastave Republike Srpske

  • 20.12.2018. 16:30

Policija iz Teslića podnijela je izvještaje Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv dva lica iz Teslića zbog sumnje da su iz lovačkog udruženja ukrala zastavu Republike Srpske i uništili inventar, čime su pričinili materijalnu štetu od četiri hiljade KM, saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Izvještaj je podnesen protiv lica čiji su inicijali S.K. (20) i S.Đ. (19), koja su ovo djelo počinili krajem novembra 2017. godine, tako što su provalila u lovačku kuću, lovačkog udruženja iz Teslića, gdje su polupali posuđe i dio inventara, a sa terase lovačke kuće ukrali zastavu Republike Srpske. 

Zastava je pronađena i biće vraćena udruženju, navedno je u saopštenju. 

Ista lica su u toku noći između 16. i 17. septembra ove godine iz automobila "golf dva" ukrala akumulator, sitni alat i 20 KM. 

Vozilo su prethodno oštetili i odgurali na udaljenost od 500 metara, čime su oštećenom licu pričinila materijalnu štetu od oko 400 KM. 

Protiv ovih lica je podnesen izvještaj zbog sumnje da su izvršila dva krivična djela krađa i dva krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. 

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)