Akcija na području Zvornika

Otkrivena četiri ilegalna kluba za igre na sreću

  • 01.08.2018. 12:30

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću i Poreske uprave Republike Srpske sproveli su danas kontrolu usmjerenu na poslovanja registrovanih priređivača igara na sreću, kao i kontrolu prijave radnika u Јedinstveni sistem registracije, kontrole i naplate doprinosa, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Prilikom sprovođenja akcije, inspektori su otkrili ilegalno priređivanje igara na sreću na četiri lokacije.

Nelegalno priređivanje igara na sreću putem automata za ogre na sreću i elektronskih igara na sreću  od strane pravnog lica "Bingo Trade" d.o.o. otkriveno je u automat klubu "Bet In" na adresi Patrijarha Pavla b.b. Zvornik i u automat klubu "Bet In" u naselju Ekonomija, Karakaj b.b grad Zvornik.

Inspektori su, takođe, u poslovnom u ulici Braće Јugovića B-18, otkrili ilegalno držanje opreme za priređivanje elektronske igre na sreću "Bingo" u vlasništvu M.V iz Zvornika.

Tokom akcije inspektori su u poslovnom prostoru "Balkan Bet Sports" na adresi Glumina 109 otkrili ilegalno priređivanje igara na sreću na automatima i elektronskim igrama na sreću.

Protiv odgovornih lica će zbog počinjenih prekršaja biti pokrenut prekršajni postupak, navodi se u saopštenju. 

RTRS nezvanično saznaje da je u većini objekata ilegalno organizovao igre na sreću narodni poslanik kluba SDS - SRS Siniša Ilić.