Igor Nađ

Otkriven identitet ubice iz Zagreba, pronađena beba bila njegova

  • 02.08.2019. 09:27

Reporteri Jutarnjeg lista bili su na policijskom uviđaju u Brezovici na mjestu gdje je šesterostruki ubica počinio samoubistvo prilikom hapšenja.

Taksi vozilo Škoda Octavia koje je vozio pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade sa grafitima na području Brezovice. Jutarnji list saznaje da je strašni zločin na Kajzerici počinio Igor Nađ.

Ubio je tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete u četvrtak naveče u Ulici Radoslava Cimermana u jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske nezavisnosti.

Kako javlja RTL, ubijene su sestre Maja i Josipa T., a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin. Maja bi za osam dana slavila 35. rođendan. Beba koja je pronađena nepovrijeđena na mjestu zločina dijete je ubica koji je počinio samoubistvo, saznaje Jutarnji.

Igor Nađ se nakon masakra dao u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom hapšenja počinio samoubistvo.

Zasad nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potjera, u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cijevima.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!