Srđan Š. (43)

Otkopao tijelo učiteljice, pa njenoj kćerki slao bizarne poruke

  • 08.12.2019.11:43

Srđan Š. (43), jedan od uhapšenih zbog skrnavljenja groba i otkopavanja posmrtnih ostataka učiteljice Dragice Kristić (46) u Starim Banovcima, neposredno nakon ovog užasnog zločina, ostavljao je bizarne komentare na Fejsbuk profilu njene kćerke.

Zbog otkopavanja i krađe groba Dragice Krstić, sahranjene prije 25 godina, uhapšena su dvojica muškaraca, dok se za trećom osobom traga. Policija je privela Srđana Š. i Miroslava K. zbog sumnje da su u noći između utorka i srijede otkopali grob učiteljice.

Kako je policija utvrdila, oni su ovo uradili da bi ukrali nakit (lančić, minđuše i dva prstena) sa kojim je Dragica davno sahranjena. Ovaj nakit je, prema nezvaničnim saznanjima, policija pronašla u jednoj zlatari u Novom Sadu i upravo tako policajci su ušli u trag morbidnim lopovima.

Da ova situacija bude još gora i morbidnija, jedan od uhapšenih i osumnjičenih za iskopavanje groba i krađe nakita, pisao je bizarne poruke Dragičinoj ćerki, Dragani, najverovatnije kako bi zavarao trag.

- Meni je žao zbog ovoga, jer sam čuo danas, od strane policije koja je došla kod mene na pretres. Dopustio sam im da urade svoj zadatak, i u mojoj kući ništa nije pronađeno. A tražim poligraf poslije čega ću porodicu Šebez tužiti. Dragana Šebez vrlo dobro zna šta joj radi muž i koliko para duguje ljudima i koga su prevarili, ovo što je urađeno samo može sektaš, narkoman ili onaj koji duguje ljudima pare. Ja lično imam para prodao sam nekretnine u vrijednosti 20.000 evra. Neka pita svog muža gospođa Dragana sa kim je uradio ovo ili koga je poslao - napisao je Srđan Š. u poruci ispod vesti o skrnavljenju groba učiteljice.

Dragičina kćerka, Dragana, potvrdila je da poznaje uhapšenog, da živi u njenom komšiluku, kao i da nisu imali nikakvih nesuglasica pre otkopavanja groba njene majke.

- Ja njega poznajem oduvijek, praktično smo odrasli zajedno. Nikada se nismo družili, ali živimo u istom mjestu. Nikada ni sa kim iz mjesta nismo imali ni svađe, prepirke ili bilo šta slično tome, tako da stvarno ne znam zbog čega bi neko ovo baš nama uradio - kaže Dragana.

Pored Srđanovih bizarnih izjava, u ostalim objavama na Fejsbuku Dragane Kristić Šebez, našli su se i brojni komentari koji su opisivali karakter uhapšenog, kao i to "da nije začuđujuće što je baš on to uradio, budući da je i ranije bio optuživan".

Kako se nezvanično saznaje, optuženi Srđan Š. i Miroslav K. (40), kao i treći muškarac koji je u bjekstvu, od ranije su poznati policiji, s obzirom na to da su pre dva mjeseca izašli iz zatvora. Nekoliko puta su optuživani za različite vrste krađa.

- On živi par kuća od groblja, sigurno je tako i došao na tu bizarnu ideju. Uvijek je bio problematičan, a nedavno je izašao iz zatvora, baš zbog krađa - pričaju šokirani mještani.

Pročitajte još:

Motorista sletio s ceste, na mjestu ostao mrtav

Ukrali novac iz humanitarne akcije na utakmici Borca

Zapalio se autobus u kojem su bili fudbaleri Radnika

Taksistu huligani unakazili bakljom: "Ruke i lice su mi gorjeli dok smo spasavali momka"

Časlav za kojim se tragalo pronađen mrtav

Mladog Brčaka trojica sugrađana brutalno ubila zbog ljubomore?

Nesreća u Austriji: Radnika iz BiH usmrtio kamen