Slavili vjeridbu, a sad sahranjuju sina:

Otac ubijenog Nikole došao po tijelo jedinca i zapalio svijeću

  • 11.12.2019. 19:25

Siniša Kosanić otac Nikole Kosanića (22) koji je ubijen 8. decembra u Bratislavi stigao je u slovačku prestonicui kako bi preuzeo tijelo sina.

On je vidno potresen i uplakan obišao i mjesto na kom je njegovo dijete nasmrt pretučeno i zapalio svijeću, milujući fotografiju jedinca.

Da podsjetimo Nikola Kosanić (22) iz okoline Sopota ubijen je u nedjelju rano ujutru u Bratislavi, kada ga je grupa momaka, koji su najvjerovatnije takođe Srbi, pretukla do smrti poslije svađe u redu za picu u jednom kiosku u centru grada.

On se vratio u Slovačku prije nekoliko dana sa svojim rođakom Draganom, gde je već neko vreme radio moleraj, a njegov rođak keramiku. U Srbiji je posljednji put bio u oktobru, na Svetog Luku, na veridbi svoje najmlađe sestre Bojane, pričaju komšije ubijenog mladića.

Pročitajte i:

Nikola je bio najmlađe dijete u porodici, a osim Bojane imao je još dve starije sestre, koje su udate i žive u obližnjim selima. Nikola je srednju školu završio u Sopotu i poslije toga jedno vrijeme živio i radio u Beogradu, nakon čega je počeo da putuje. Uvijek bi se javio kada bi se sreli, nikakve probleme nije pravio, bio je pošten i kulturan mladić - rekle su komšije.

Тагови: