Srbija

Otac prijavio nestanak sina koji je otišao da proda motor jer mu je telefon bio nedostupan, a onda je neko dao jezivu dojavu policiji

  • 01.08.2020. 11:22

Faris Ćurkić (33) iz Novog Pazara i Armin Kasumović (20) iz Sjenice poginuli su u četvrtak veče kada su motorom udarili u betonski zid prodavnice u Javorskoj ulici u Sjenici.

Kada je došlo do nesreće još uvijek nije poznato, ali su tijela mladića pronađena rano ujutru.

Ono što se zna je da je Faris sa ocem u četvrtak veče došao do Sjenice i dotjerao motor marke “yamaha” kako bi ga Armin pogledao jer je bio zainteresovan da ga kupi.

"Oko 22 sata su krenuli u probnu vožnju, Javorskom ulicom ka izlazu iz Sjenice. Kako se poslije izvjesnog vremena nisu vratili, a telefoni im bili nedostupni, Farisov otac je nestanak prijavio policiji. Tek ujutru oko pola četiri, policiji je jedan muškarac dojavio da je vidio nepomična tijela i motor" - kaže izvor Blica u policiji.

Patrola i ekipa Hitne pomoći ubrzo je stigla na lice mjesta, ali su ljekari mogli samo da konstatuju smrt.

"Na tom dijelu ulice je blaga krivina ulijevo. Tragovi na licu mjesta ukazuju na to da su se najvjerovatnije kretali velikom brzinom, da su izgubili kontrolu nad motorom, udarili u ivičnjak, a potom i u zid. Za sada ništa ne ukazuje da je motor bio u kontaktu sa drugim vozilom prije udara u zid", dodaju u policiji.

Ko je upravljao dvotočkašem, nije potpuno jasno, ali se pretpostavlja da je za upravljačem bio Faris.

Rođaci i prijatelji nastradalih mladića su u šoku. Za Farisa i Armina imaju samo reči hvale, kažu da su obojica voljeli automobile i motore, kao i da su uživali u vožnji.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.