Pančevo

Otac monstrum dobio 20 godina robije: Silovao kćerku (17), pa je podvodio migrantima za novac

  • 30.10.2020. 14:04

Viši sud u Pančevu javno je objavio prvostepenu presudu kojom je okrivljeni Vlajko Jović iz Banatskog Novog Sela (43) proglašen krivim zbog krivičnih djela obljuba zloupotrebom položaja i trgovina ljudima.

On je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u maksimalnom trajanju od 20 godina u koju se uračunava vrijeme provedeno u pritvoru, a povodom optužnice Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, od 13. jula 2020. godine, prenosi Telegraf.

Takođe, prema okrivljenom je produžen pritvor do upućivanja u zavod za izvršenje krivičnih sankcija.

Okrivljenom se optužnicom stavljalo na teret da je u vremenskom periodu od marta do aprila 2020. godine u Banatskom Novom Selu, zloupotrebom svog položaja roditelja naveo na obljubu maloljento lice koje mu je povjereno radi staranja i vaspitavanja, tako što je u svojoj kući u dva navrata izvršio obljubu sa svojom maloljetnom kćerkom (17).

Tokom jedne od obljuba tražio je od nje da drži uključenu kameru na mobilnom telefonu, pa je seksualni čin snimljen.

Takođe, okrivljenom se optužnicom stavljalo na teret da je od početka 2019. godine do aprila 2020. godine, u Banatskom Novom Selu, zloupotrebom povjerenja i odnosa zavisnosti, te teških prilika svoje maloljetne kćerke, vrbovao istu da se prostituiše tražeći da na taj način zarađuje novac, u koju svrhu je pozivao i dovodio migrante u kuću i nudio im oštećenu za prostituciju.

On je takođe je u svrhu pribavljanja klijenata, podijelio preko jedne društvene mreže sa više različitih naloga snimak seksualnoh čina između njega i oštećene, kao i tri njene nage fotografije koje je sam načinio, navodi se u saopštenju VJT.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)