Pucnjava u Banjaluci

Osumnjičeni za ubistvo Miroslava Tatića ekspresno priveden

  • 20.06.2019. 19:08

Svađa zbog djevojke završila je tragično. Na kućnom pragu ubijen je Miroslav Tatić, otac jednog od učesnika u svađi. Za ubistvo je osumnjičen Aleksandar Bubnjević. Uhapšen je ekspresno, za manje od sat vremena policija ga je privela kod parka Mladen Stojanović u Banjaluci, samo nekoliko kilometara dalje od mjesta ubistva, koje se desilo u banjalučkom naselju Lazarevo. Ubica se nakon napada autom zaputio ka gradu, a sa njim je, nezvanično, bila i maloljetna djevojka. 

Okolnosti ubistava još nisu potpuno rasvijetljene, navodno je osumnjičeni Bubnjević došao pred kuću Tatića da bi se obračunao sa Deanom, sinom ubijenog. Deana nije našao pa je stradao njegov otac. Uviđaj ispred kuće u Lazarevu, gdje je Tatić ubijen, obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilašta Banjaluka.

Od strane policijski službenika Policijske uprave Banja Luka osumnjičeni A.B. rođen 1991. godine iz Banja Luke, je lišen slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo na štetu Tatić Miroslava, i u toku je kriminialistička obrada," saopšten je iz Okružnog tužilaštva.

Ubijenog Tatića pronašao je sin Dean ispred kuće. Uprkos naporima ljekara Miroslav Tatić, nakon reanimacije, je preminuo. Oružje kojim je ubijen nije pronađeno. Prve informacije su ukazivale da je Tatić izboden šrafcigerom, dok je naknadno utvrđeno da je je u njega pucano iz pištolja. Nezvanično, tokom uviđaja pronađena je čaura.

Uviđaj na mjestu ubistva je trajao nekoliko časova, za to vrijeme policija nije dozvoljavala pristup, nisu ni komšije bile raspoložene za razgovor s obzirom da sve to što se doodilo, desilo se samo nekoliko metara od dječijeg igrališta. 

Osumnjičeni za ubistvo Aleksandar Bubnjević od ranije je poznat policiji, i to po krivičnim djelima povezanim sa krijumčarenjem narkotika.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.