MUP RS

Osumnjičen za ubistvo Krunića: Poziv građanima da dojave informacije o Đukanoviću

17:00, 23.04.2019.
Thumbnail
Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske poziva građane da obavijeste policiju ukoliko primijete lice sa fotografije koju su objavili, a riječ je o osumnjičenom za ubistvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića.

Građani mogu obavijestiti policiju na besplatni broj 122 ili lično u najbližu policijsku stanicu, saopšteno je iz MUP-a Srpske. 

MUP podsjeća da je to lice u bjekstvu i da je za njim raspisana potjernica. 

Iz MUP-a je Srni potvrđeno da je policija uhapsila lica čiji su inicijali E.B. i M.G, osumnjičena da su izvršila krivično djelo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su sinoć počinjena u Glamočanima, kod Banjaluke. 

Thumbnail

Ta lica osumnjičena su da su sa licem Ž.K, koji je sinoć smrtno stradalo u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela. 

Za ova krivična djela osumnjičeno je i lice iz Banjaluke čiji su inicijali B.Đ, koje se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za njim je raspisana potjernica. 

ATV nezvanično saznaje da su uhapšeni Emilio Baldo i Goran Milanović, dok je potjernica raspisana za Benedijem Đukanovićem.