Novi Sad

Ostavio kćerku (2) satima u automobilu, a on bio u kladionici

  • 23.10.2020. 14:39

Novosadska policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali S.M. /45/ zbog sumnje da je dvogodišnju kćerku ostavio više časova zaključanu u parkiranom automobilu dok je on gledao utakmicu u kladionici.

U saradnji sa Centrom za socijalni rad, djevojčica je vraćena majci, a S.M, za kojim je inače bila raspisana sudska potjernica, zadržan je u pritvoru do 48 časova i, uz krivičnu prijavu, biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Policija je, u saradnji sa građanima, sinoć oko 22.00 časova pronašla njegovu dvogodišnju ćerku, zaključanu u parkiranom automobilu.

Sumnja se da je dijete provelo u kolima gotovo tri časa dok je S.M. gledao utakmicu u kladionici na drugom kraju ulice, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, policija je osumnjičenom izrekla obje hitne mjere - privremeno udaljenje iz stana i zabranu kontaktiranja i prilaženja djetetu.

S.M. je osumnjičen za krivično djelo zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?