Krvavi obračun kod Niša

Optužila bivšeg momka za silovanje, njen otac ga izbo kad im je došao u kuću

  • 11.03.2020. 15:54

Č.N. (50) iz sela Trupale kod Niša izbo je sinoć nožem N.R. (24), bivšeg momka svoje kćerke. Dvadesetogodišnja djevojka je N.R. prethodno prijavila za silovanje pa je mladić došao u kuću njenog oca da bi to raspravili.

– Njih dvoje su se zabavljali pa je ona 7. marta otišla u njegovu kuću u Donjem Međurovu. Međutim, ljubavni sastanak je dobio neočekivani tok jer se par posvađao a po tvrdnjama djevojke, bila je najprije fizički napadnuta, a zatim i silovana. Čim je došla kući, ispričala je ocu šta joj se desilo a momka je prijavila policiji – kažu sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Policija je obavijestila Više javno tužilaštvo u Nišu koje je ustanovilo da ima elemenata za podnošenje krivične prijave za silovanje, ali mladić nije uhapšen jer ga policija nije pronašla.

– On je sinoć došao u Trupale i počeo da lupa na vrata bivše djevojke zahtijevajući da sa njom razgovara. Njen otac je pozvao policiju, ali je N.R. prije njihovog dolaska stigao da razvali balkonska vrata i i uđe u kuću. Kada je policija stigla, zatekla ga je na podu sa vidnim povredama. Ustanovljeno je da se posvađao i potukao sa ocem djevojke koji je tokom sukoba potegao nož – navode izvori.

Mladić je prebačen u nišku bolnicu gdje je ustanovljeno da ima teške povrede, ali da nije životno ugrožen.

– Pacijent je sa ubodnim ranama smješen u intenzivnu njegu Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju. Zadobio je posjekotinu po vratu i ubod u leđa, iznad lopatice. Hirurški je zbrinut, dreniran, nije neposredno životno ugrožen, njegovo liječenje će biti nastavljeno – saopšteno je iz Kliničkog centra.

U Osnovnom javnom tužilaštvu je potvrđeno da će protiv djevojčinog oca biti podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog nanošenja teških tjelesnih povreda. Istragom će biti ustanovljeno da li je Č.N. postupao u nužnoj odbrani.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.