JU Studentski centar u Nedžarićima

Oglasili se iz Studentskog centra nakon ubistva: Sigurnost studenata je neupitna

  • 21.02.2020. 10:03

Nakon ubistva koje se dogodilo juče u JU Studentski centar u Nedžarićima, danas su se oglasili saopštenjem iz ove ustanove.

- Ministarstvo obrazovanja, nauke i mladih Kantona Sarajevo, Univerzitet u Sarajevu, rukovodstvo JU Studentski centar Sarajevo, Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu i Udruženje studenata Studentskog centra izražavaju najdublje žaljenje povodom nemilog događaja koji se desio u prostorijama Javne ustanove Studentski centar Sarajevo te porodici nastradalog uposlenika izražavaju najdublje saučešće zbog neprocjenjivog gubitka člana njihove porodice - stoji u saopštenju Studentskog centra. 

Iz ove ustanove takođe su istakli da je sigurnost studenata neupitna te da su u stalnom kontaktu s policijskim organima.

- Rukovodstvo JU Studentski centar Sarajevo obavještava roditelje i javnost da je neupitna sigurnost studenata, kao i da rukovodstvo Studentskog centra, zajedno sa Udruženjem studenata Studentskog centra, radi na normaliziranju života studenata u studentskim domovima. Očekujemo od policijskih organa da dalje rade svoj posao na rasvjetljavanju ovog nemilog događaja - saoppšteno je.  

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм