Trnovo

Oduzete cigarete vrijedne 41 hiljadu KM FOTO

  • 15.10.2018. 11:36

Službenici Uprave za indirektno oporezivanje /UIO/ BiH su na putu Foča-Sarajevo, u mjestu Trnovo, oduzeli 9.100 paklica cigareta, u vrijednosti od 41.000 KM.

Riječ je o cigaretama "rojal", "sani", "ef-em" i "merilin" koje nisu obilježene akciznim markicama UIO, saopšteno je iz UIO. 

Tužilaštvu BiH biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljeni promet akciznih proizvoda. 

Službenici UIO iz Grupe za spriječavanje krijumčarenja i prekršaja Regionalnog centra Sarajevo oduzeli su cigarete u saradnji sa pripadnicima Policijske stanice Trnovo, a prema instrukcijama Tužilaštva i Suda BiH. 

Grupe za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja UIO za svoje aktivnosti koriste vozila i specijalističku opremu koju je donirala Vlada SAD putem programa carinskih i graničnih mjera zaštite.

Тагови:
  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм