Napustio nas je veliki čovjek

Održana komemoracija za Branislava Ernauta

  • 18.10.2019. 20:33

U Kazneno popravnom zavodu Banjaluka održana je komemoracija povodom smrti tragično preminulog Branislava Ernauta. Ernaut (36) je obavljao poslove komandira vanjskog obezbjeđenja u KPZ Banjaluka, a pred njegovim radnim kolegama i ožalošćenom porodicom pročitani su telegrami saučešća, između ostalih direktora policije Srpske Darka Ćuluma i ministra u Vladi RS i predsjednika Socijalističke partije Petra Đokića. 

Komemoracija je počela minutom ćutanja, a u čast Branislava Ernauta – Kiće, postojena je posebna jedinica policije KPZ kojoj je i sam pripadao. Prisutni su se upisali u knjigu žalosti a ožalošćenim prijateljima, radnim kolegama, djevojci i porodici pokojnog Ernauta obratili su se načelnik zatvorske policije Goran Prosan i direktor KPZ Banjaluka Goran Selak. 

"Napustio nas je veliki čovjek kojeg ćemo se sjećati zauvijek. Nedostajaće svima koji su ga poznavali i svima nama koji smo imali  čast da budemo njegove radne kolege, prijatelji i braća", istakao je između ostalog direktor KPZ Goran Selak tokom komemoracije. 

Ernaut je preminuo u Beogradu 16. oktobra od posljedica pucanja aneurizme u mozgu, nakon što mu je dan ranije pozlilo tokom trčanja u banjalučkom parku Mladen Stojanović. Sahrana će se održati sutra, 19. oktobra u 13 časova u Lušci Palanci kod Sanskog  Mosta.

Pročitajte još: 

Policajci ga pustili pijanog na autoput, vozio suprotnim smjerom, dvoje poginulo

Mali Dušan mučki ubijen na ulici, a htio je samo da ode i kupi sok

Otac monstrum iz Hrvatske prijateljima nudio kćerku: "Ako je želiš, dogovorićemo se"

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)