Okružni sud

Određen pritvor Banjalučanima koji su bacili tvora na policiju

  • 12.11.2018. 16:11

Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Vladimiru Sumonji i Luki Tomaševiću zbog sumnje da su švercovali narkotike.

Pritvor im je određen po zahtjevu Okružnog tužilaštva, zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogli uništiti dokaze i uticati na svjedoke.

Sumonja i Tomašević izazvali su veliki pažnju javnosti jer su u petak, u Šibovima kod Banjaluke, hapšenje pokušali izbjeći tako što su policajce gađali živim tvorom. Međutim, to im nije pošlo za rukom, pa su ubrzo poslije toga privedeni.

Pretresom stanova osumnjičenih pronađeno je 218 grama spida, 2,4 kilograma skanka i 131 gram ekstazija. Pronađena je i oprema za improvizovanu laboratoriju za proizvodnju droge.

Tokom ispitivanja u tužilaštvu, Luka Tomašević je priznao da je droga koja je pronađena u vikendici njegova. On je rekao da je drogu nabavio kako bi je dalje preprodavao, ali da ga je u tome spriječila policija.

Sumonja je izjavio da je droga koja nađena u njegovom stanu njegova, ali da ju je nabavljao za ličnu upotrebu.

Foto: Nezavisne.com

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)