Selo Melenci

Očuh seksualno zlostavljao djevojčicu (6) dok majka nije tu

  • 14.08.2019. 09:20

Djevojčica (6), za koju se sumnja da ju je očuh Ž. Ć. iz sela Melenci seksualno uznemiravao, ispričala je socijalnim radnicima užasavajuće detalje o torturi koju je proživljavala dok majka nije bila kod kuće.

Detalji ovog slučaja su uznemiravajući i nisu pogodni za maloljetne i osjetljive osobe.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je 9. avgusta obavijestila Centar za socijalni rad da je žena Z.R. prijavila Ž. Ć. (42) zbog seksualnog nasilja nad djevojčicama, od kojih je mlađe dijete njegovo. Socijalni rad je preduzeo sve aktivnosti u svojoj nadležnosti i dežurni socijalni radnici su izašli na teren. Kako se saznaje, uspjeli su da ostvare komunikaciju sa starijom djevojčicom.

"Kroz razgovor stručnjaka sa djetetom i pokazivanjem dijelova tela, šestogodišnjakinja je ispričala da ju je očuh dodirivao po polnom organu, što je nju boljelo, pa je plakala i vrištala dozivajući majku, ali bi on to radio kada su bile same s njim kod kuće. Ona je ispričala i da je očuh pred njom i sestrom vadio polni organ i dodirivao se", kaže izvor upućen u slučaj i dodaje da tu nije kraj već da je djevojčica ispričala i o raznim drugim gnusnim detaljima koji su pratili to seksualno nasilje.

Djevojčica je ispričala da ju je on navodio i da "polomi ikonu na zidu i ubije svoju sestru nožem.

Prema saznanjima lista, majka djevojčica ispričala je da je posumnjala da njen vanbračni suprug zlostavlja ćerke kad je jednog dana ušla u kupatilo i vidjela Živicu kako dodiruje dijete blizu polnog organa.

"Ispričala je da joj je on rekao da ju je brisao poslije kupanja, a kada mu je priprijetila da će ga prijaviti policiji, on ju je, kako je rekla, uhvatio za vrat i prijetio da će je ubiti i zapaliti", dodaje izvor.

Z.R. je takođe ispričala da ju je vanbračni suprug maltretirao i psihički i fizički, kao i da joj je prijetio ubistvom. Još užasa je isplivalo davanjem izjava članova porodice osumnjičenog. Naime, majka Ž. Ć. navodno je priznala da ju je sin kao mladić, prije 25 godina, silovao.

Centar za socijalni rad procijenio je da postoji visok rizik po njihovu bezbjednost pa ih je smjestio u Sigurnu kuću. Ž. Ć. je prekjuče izveden pred zamjenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu.

Тагови:
  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија