Tri na jedan

Obračun u Dubrovniku: Slavonca tukli tacnom i unakazili mu lice

  • 01.08.2019. 13:32

"Molim vas. Odmah na početku da razjasnimo jednu stvar. Ovo nije bila tuča. Tuča je kada imate više pojedinaca na jednoj strani i više pojedinaca na drugoj pa se oni potuku. Ovo je sinoć bio brutalni napad i brutalno premlaćivanje", rekao nam je šokirani direktor tvrtke čije su radnike, sezonce iz Slavonije, u srijedu naveče u Dubrovniku pretukla trojica muškaraca.

Kako se saznaje radi se o 25-godišnjaku i 24-godišnjaku iz Slavonskog Broda, a njih su napala  dvojica 30-godišnjaka i jedan 34-godišnjak. Kako tvrdi direktor, napali su ih bez ikakvog razlog.

"Dvojica mojih kolega nosila su opremu i hodala po cesti, po normalnoj javnoj površini kada su ih napala trojica domaćih momaka, najvjerojatnije pogonjeni mržnjom jer su čuli slavonski naglasak. Nikakav povod im moji kolege nisu dali. Nisu ih niti krivo pogledali. Oni su ih napali iz zasjede s leđa", rekao nam je direktor firme čije su radnike brutalno pretukli.    

"Vikali su: "Zaklaćemo vas sve, sve ćemo vas pobiti". Moje kolege su normalno radili svoj posao. Jedan od njih je zapomagao: "Zašto? Zašto?" Ne mogu opisati brutalnost tih ljudi. To se treba okarakterizirati kao pokušaj ubistva s obzirom na silinu i način na koji su ih udarali. Jednog sezonca iz Slavonije su uhvatili sa leđa dok ga je jedan od napadača udarao oštrim dijelom metalne konobarske tacne u lice. Momak je vrištao u pomoć. Unakazili su mu lice, slomili zube... Drugi sezonac iz Slavonije ima masnice po cijelom licu i posjekotinu na podlaktici. Porezali su ga očito nečim oštrim. Njega su na početku napada i gušili", šokiran je direktor.

Kako je istakao, sve su to posmatrali šokirani turisti koji su ostali potpuno zatečeni brutalnim napadom na sezonce iz Slavonije. Dodao je i kako su neki od njih pristali dati policiji izjavu pa su na mjestu napada ostali do ponoći.

"Iza 21 sat sukobila su se petorica mladića, prema prvim informacijama trojica s jedne strane te dvojice s druge, no još uvijek traje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti, kao i utvrđivanje težine povrede" kazala nam je portparolka PU DN Davorka Bečić. 

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.