Grčki mediji

Objavljene prve fotografije ubica škaljaraca: Kamere sve snimile, Crnogorci potpuno promijenili izgled

  • 22.01.2020. 14:10

Grčki mediji objavili su prve fotografije ubica pripadnika škaljarskog klana, Igora Dedovića i Stevana Stamatovića, snimljene sigurnosnim kamerama ispred restorana u Atini u kom se odigrao zločin.

Kako kamera u restoranu nije radila, izuzeti su snimci sa uređaja koji se nalaze na okolnim zgradama. Na snimcima koje su objavili grčki mediji može se vidjeti prilično nejasan prikaz četvorice muškaraca u crnom u blizini restorana. Iste kamere zabilježile su i njihov bijeg nakon dvostrukog ubistva.

- Na fotografijama se vide muškarci, njih četvorica, u crnim jaknama i maskirnim pantalonama kako idu ka restoranu u kom su bile žrtve. Takođe, vidi se i kako isti muškarci istrčavaju iz restorana nakon nekoliko minuta - prenijeli su grčki mediji.

Objavljene su i najnovije informacije iz istrage, pa je tako grčka "Slobodna štampa" pozivajući odlućnosti ubica ali i njihovim vještinama.

Takođe, nekoliko dana poslije surove likvidacije grčka policija pokušava da dokuči da li su i četvorica muškaraca u tu zemlju ušla sa falsifikovanim pasošima poput Dedovića i Stamatovića, koji su kod sebe imale krivotvorene putne isprave.

Pojavile su se i informacije da su crnogorski kriminalci u potpunosti promijenili svoj fizički izgled, da je Dedović značajno smršao i pustio bradu kako ne bi bio prepoznatljiv.

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина