Srbija

Novi snimak vršnjačkog nasilja šokirao sve: Nije htio da se tuče, pa mu slomio ruku

  • 20.09.2019. 19:59

Tek što se javnost smirila zbog vršnjačkog nasilja u osnovnoj školi u Barajevu gde su dve devojčice tukle drugu, danas se pojavio novi snimak nasilja.

Na snimku iz OŠ "Branko Radičević" u Velikoj Moštanici vidi se kako dječak bije S.K. (12), učenika šestog razreda.

On je završio u Institutu za majku i dijete zbog - polomljene ruke, a prema riječima njegove majke, do brutalnog nasilja je došlo jer dečak nije htio da se bije.

Da situacija bude gora, oko dječaka koji se tuku okupila su se druga djeca koja ne pokušavaju da spriječe nasilje, već navijaju.

Njega je, kako ona tvrdi za Kurir, tukao učenik U. J. (13), a čitav slučaj telefonom su snimala djeca, koja su navijala. Očajna majka je, osim direktoru škole, nasilje prijavila i policiji u Železniku. Mali S. K. je u šoku, depresivan je, ruka ga jako boli i moli da ga majka prebaci u drugu školu.

Na snimku do kojeg je došao Kurir vidi se kako dječak udara nemilostrdno drugog i nastavlja da ga bije iako je pao na zemlju.

Podsjetimo, po nalogu Odeljenja za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu policija je podnijela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje protiv I.O. (15) i D.I. (14), koje su šamarale A.M. (15) u srednjoj školi u Barajevu, koja je tom prilikom zadobila i povredu.

(Kurir)

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник