Pješak prošao sa lakšim povredama

Novi Grad: Automobilom udario pješaka pa pobjegao

  • 10.12.2019. 14:08

S.V. iz Novog Grada uhapšen je sinoć zbog sumnje da je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi u ovoj opštini u kojoj je povrijeđen pješak B.R.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor, osumnjičeni je nakon nezgode pobjegao automobilom golf 5, a povrijeđeni pješak je zadobio teške tjelesne povrede.

Nakon što je identifikovan i uhapšen iste večeri, kod S.V. je utvrđeno prisustvo alkolohola u organizmu u koncentraciji od 2,02 g/kg.

"U ulici Stojana Ćelića, u Novom Gradu, 09.12.2019. godine oko 20,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pješak inicijala B.R. iz Novog Grada, a koji je na licu mjesta zatečen sa teškim tjelesnim povredama i nepoznati vozač sa nepoznatim vozilom koji se udaljio sa lica mjesta. Istog dana, oko 21,30 časova, na osnovu operativnog rada i prikupljenih dokaza policijski službenici Policijske stanice Novi Grad identifikovali su i lišili slobode lice inicijala S.V. iz Novog Grada", saopšteno je iz PU Prijedor.

Povrijeđeni je radi ukazivanja medicinske pomoći prevezen u JZU "Bolnica Dr. Mladen Stojanović" u Prijedor, a potom u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluku.

Policijski službenici uz nadzor postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju kompletiranja i dokumentovanja krivičnih djela "Ugrožavanje javnog saobraćaja" i "Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći", nakon čega će protiv lica S.B. biti podnesen izvještaj.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином