Stravično

Novi detalji: Ubica sa Jeleninog leša ukrao burmu

  • 08.11.2019. 21:44

Marjanović je o tome govorio i u utorak, na početku suđenja pred Višim sudom u Beogradu, istakavši da su te dvije okolnosti ostale nepoznanica i za istražne organe. Istražitelji do danas nisu utvrdili gdje je završio Jelenin vjenčani prsten i pod kojim okolnostima joj je istrgnut učkur iz trenerke, koji je ona sama, malo prije ubistva, vezala u dupli čvor.

 Kada sam čuo da je Jelena pronađena mrtva i da joj je sa ruke nestao prsten, koji ona, inače, nikad nije skidala, u prvi mah sam pomislio da ju je ubila neka narkomančina zbog pljačke. Međutim, s vremenom mi je ta opcija bivala sve apsurdnija. Mislim, ako je neko htio u pljačku, ne bi izašao na nasip i napadao nasumice prolaznike, već bi otišao tamo gdje ima siguran plijen - izjavio je Marjanović.

On je takođe istakao da mu je, gledajući slike mrtve supruge sa uviđaja, posebno zapalo za oko to da je iz njenog donjeg dijela trenerke bio skoro sasvim izvučen učkur, kao i da je neko pokušao da je skine dok ju je ubijao. Pored toga, i Jelenine gaćice bile su uvrnute ka unutrašnjoj strani, pa se najpre činilo da je pjevačica "Granda" prije ubistva možda i silovana. Međutim, obdukcijom je utvrđeno da nije.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.