Tragedija u Turskoj

Novi detalji u slučaju Semira koji je stradao na medenom mjesecu: Možda nije samoubistvo?

  • 01.09.2019. 15:37

Nepoznate okolnosti i činjenica da ništa nije ukazivalo na suicidne namjere Samira Tuzinca na medenom mjesecu u Turskoj, navelo je brojne njegove prijatelje i poznanike da se pitaju nije li, ipak, njegov pad koji se dogodio u petak, samo nesrećan događaj.

Juče i danas od pokojnika opraštaju se brojni prijatelji, rođaci, poznanici, komšije, a svi govore da su izgubili velikog čovjeka. Tuzinac je bio religiozan momak, koji potiče iz ugledne porodice - majka mu je poznata profesorka geografije u jednoj osnovnoj školi, kako je pisao Telegraf. Tek pošto se oženio i otišao na medeni mjesec, u Srbiju su stigle strašne vijesti.

Njegova porodica odmah se zaputila u Tursku i čini se da sve do njihovog povratka neće biti više informacija o detaljima ove tragedije.

Tursku i Srbiju juče je obišla slika mlade udovice u zagrljaju svoje svekrve - ožalošćena žena bila je blijeda i nijema, zatvorenih očiju prepustila se majci svog sada pokojnog supruga, koja ju je tješila.

Mnogi prijatelji i poznanici prosto ne mogu da povjeruju da je Tuzinac odlučio da sebi prekrati život, a i oskudne informacije koje pristižu iz turskih medija su oprečne.

"Iz Turske je javljeno da je Samir skočio sa šestog sprata i na licu mjesta ostao mrtav. Još ne vjerujemo u tu zvaničnu verziju, jer znamo da nijedan razlog nije imao za samoubistvo. Sumnjamo da je možda izašao na teresu, okliznuo se i pao. Čim je u naš grad stigla ova strašna vijest, njegovi najbliži su otišli po njegovo tijelo, i kada ga dovezu u Novi Pazar znaćemo šta se tačno dogodilo", priča jedan od Batovih komšija za lokalne medije.

Prve informacije iz Turske bile su da je Samir izgubio ravnotežu i stropoštao se sa 6. sprata, a zatim su mediji iznijeli drugu verziju priče - da je kobnom skoku prethodila žučna rasprava.

Navodno, tenzija je rasla, Samir nije mogao da izdrži i impulsivno je načinio korak koji ga je odveo u smrt.

Međutim, u međuvremenu pojavila se i informacija u turskim medijima da se njegova supruga tuširala u trenutku pada, a zatim da je spavala, što otvara još pitanja o cijelom slučaju.

"Njegova majka nije ni znala šta se dogodilo, rekli smo joj da je povrijeđen, kako bi mogla uopšte da otputuje u Tursku. To su strašne vijesti i ne bi trebalo osuđivati čoveka prije nego što se razotkrije šta se tačno desilo. Bio je raspoložen, normalan, srećan zbog ženidbe", priča jedan od poznanika.

Тагови: