Tragedija u Šapcu

Novi detalji nesreće u kojoj je stradalo četvoro mladih: Maja zaspala za volanom i udarila u stub?

  • 01.08.2019. 07:57

Istraga nakon teške saobraćajne nesreće i smrti četvoro mladih iz okoline Šapca vodi se i dalje. Kako "Blic" saznaje, na mjestu udesa nisu vidljivi tragovi kočenja, pa se pretpostavlja da je Maja L. (20) koja je upravljala automobilom - zaspala!

Nesreća u kojoj su život izgubili Sara Lolić (18), Tanja Lacković (18), Ivana Bogunović (20) i Miodrag Jovičić (19) dogodila se na pravoj dionici puta, na kojoj nema krivina.

Automobil "ford fijesta" kojim je upravljala Maja L, jedina preživjela u ovoj nesreći, najprije je udario u zemljani dio pored puta, a onda se nekoliko puta prevrnuo i na kraju, stranom vozača, udario u stub javne rasvjete. Pretpostavlja se da se automobil kretao velikom brzinom jer je u stub udario na visini preko dva metra. Tokom ove stravične nesreće dvije djevojke ispale su iz automobila, jedna sa mjesta suvozača i druga sa zadnje klupe, pa se pretpostavlja i da one nisu bile vezane. Prilikom nesreće nisu se otvorili zaštitni jastuci.

"Zbog toga se predpostavlja da nisu bili vezani, jer se nisu otvorili aerbegovi. Moguće je da je samo djevojka koja je upravljala vozilom bila vezana, jer je ona jedina preživjela", saznajemo iz izvora bliskih istrazi.

Maja L, jedina preživjela u ovoj stravičnoj nesreći nalazi se i dalje u šabačkoj bolnici na odjeljenju hirurgije, na poluintenzivnoj njezi, i nalazi se van životne opasnosti. Sara Lolić, Tanja Lacković, Ivana Bogunović i Miodrag Jovičić sahranjeni su na groblju u selu kraj Šapca.

Do nesreće je došlo oko 5 sati ujutru kada su se mladi vraćali iz provoda. Kako su ispričali njihovi prijatelji planirali su da idu kod Jovičića kako bi nastavili druženje uz monopol. O poginulima mještani imaju samo riječi hvale i svi su duboko potreseni tragičnim gubitkom njihovih života.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.