MUP RS

Nikšićanin osumnjičen za teško ubistvo Petra Bajčetića

10:54, 04.10.2019.
Izvor: ATV
Thumbnail
Protiv Zorana Orbovića iz Nikšića podnesena je dopuna izvještaja Republičkom javnom tužilaštvu zbog sumnje da je ubio Petra Bajčetića 19. septembra 2016. godine u Bileći, saznaje ATV.

U saopštenju iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske navodi se da su policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet podnijeli danas Republičkom javnom tužilaštvu dopunu izvještaj o otkrivanju izvršioca krivičnih djela izvršenje krivičnog djela u sastavu kriminalnog udruženja sa krivičnim djelom teško ubistvo protiv Z.O. iz Nikšića u Crnoj Gori.

"Z.O. se sumnjiči da je uz prethodni dogovor sa licima čiji su inicijali M.V, Đ.R, S.D, G.B. i D.Š, zajedno sa osumnjičenim M.V, 19. septembra 2016. godine oko 20.40 časova u Bileći, u Ulici Alekse Šantića bb lišio života Petra Bajčetića, pucajući u njega iz vatrenog oružja i nanijevši mu povrede u predjelu glave, usljed kojih je oštećeni i preminuo", ističe se u saopštenju.

ATV saznaje da je riječ o licima Miljan Vujović, Đorđe Radmilović, Srđan Denda, Gavrilo Bjelica i Dragan Šarenac.

Iz MUP-a Srpske ističu da je na snazi raspis za osumnjičenim Z.O, koji je trenutno nedostupan organima gonjenja u Republici Srpskoj i BiH.