Ubijen

Nikola prije 10 dana otišao da radi u Bratislavu, sada se vraća u kovčegu

  • 10.12.2019. 15:14

Nikolu Kosanića (22), mladića koji je u nedelju ubijen u Bratislavi, komšije pamte kao jako dobrog momka iz vrijedne familije, uvek spremnog za šalu i zabavu.

- Nikola je predobar momak, jedan od najboljih u našem mjestu. Ne mogu da vjerujem da se ovo desilo, svi smo u šoku. Moj sin je Nikolina generacija, družili su se, kad je čuo da je umro jedva smo ga smirili. On je prije desetak dana otišao za Bratislavu da radi na građevini. 

Posljednjih godinu dana išao je po nekoliko mjeseci da fizikališe, pa se vrati kući, pa ponovo ode - izjavio je mještanin Popovića, naselja u Sopotu gde je živio Nikola Kosanić sa porodicom.

Nikola Kosanić je najmlađe dijete u porodici. Ima tri starije sestre i sve su udate. Jedna je u Umčarima, dok su dve u okolnim selima. Najmlađa sestra se skoro udala u susjednom naselju, kažu mještani Popovića.

- Znamo mu porodicu, oni su vrijedni i radni ljudi. Borili su se da svoju djecu izvedu na pravi put. Nikola je završio srednju školu i poslije toga išao da radi u inostranstvo kako bi zaradio novac. Bio je predobar momak, uvijek spreman za šalu i zabavu.

Pročitajte još:

Ovo je Nikola (22) koji je brutalno ubijen u Bratislavi

Momak pucao sebi u glavu: Dva moguća motiva ljubavne drame

Neprilagođena brzina i alkohol: U Srpskoj za 11 mjeseci u saobraćajkama poginulo 108 osoba

Opljačkali grob učiteljice: Lobanju odvojili od skeleta zbog zlatnih zuba, planirali se obogatiti

Ukrali Mercedes, divljali, pa zapalili ga

Drama u Zvorniku: Muškarac nožem izbo policajca