Nesreće u kojoj su poginula djeca: Otac vozio prebrzo, auto se prevrnuo, još dvoje kritično

  • 15.07.2020. 10:07

U saobraćajnoj nesreći Novi Karlovci-Novi Slankamen koja se dogodila sinoć oko 23 sata poginula je djevojčica stara svega godinu dana i osmogodišnji dječak dok su još tri osobe povređene.

U pitanju je petočlana porodica koja se nalazila u automobilu marke "reno klio"  sa registracijom Inđije.

Automobil se kretao iz pravca Novog Slankamena ka Novim Karlovcima gdje živi ta petočlana porodica.

Prema prvim rezuzltatima istrage, zbog neprilagođene brzine automobil je sletio sa kolovoza i prevrnuo se sa puta, pritom je udario i u drvo, a završio je na krovu, piše Pink.

Na licu mjesta podlegla je povredama djevojčica (1), a u Hitnoj pomoći u Beški smrt je konstatovana i osmogodišnjem dječaku, dok je u KC Vojvodina prevezene tri osobe.

Petogodišnji dječak je, prema prvim nezvaničnim informacijama zadobio lake povrede, a teške tjelesne povrede konstatovane su kod vozača, 44-godišnjeg Milana Ž. i kod njegove supruge Vanese Ž.

Prema nepotvrđenim informacijama otac djece Milan Ž. je popio dva piva, a zatim krenuo kući.

Po nalogu tužioca naređeno je veštačenje automobila kako bi se utvrdilo da li je bio tehnički ispravan kada je došlo do tragične nesreće, a biće utvrđeno da li su vozač i suvozač bili vezani sigurnosnim pojasem, odnosno da li su djeca koristila sigurnosni pojas ili odgovaraćua dečija sedišta.

Тагови:
  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм