Nenad Suzić sproveden u Okružni sud u Banjaluci

  • 03.09.2019. 13:24

Bivši ministar u Vladi Republike Srpske, Nenad Suzić, sproveden je u Okružni sud u Banjaluci, gdje će se razmatrati zahtjev o produženju pritvora.

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka podnijelo je prijedlog za produženje pritvora licu čiji su inicijali N.S. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo obljuba nad djetetom mlađim od 15 godina.

Bivši ministar u Vladi Republike Srpske uhapšen je zbog sumnji da je seksualno zlostavljao 11-godišnju djevojčicu.

Suzić je uhapšen 5. juna nakon što je šokantan slučaj policiji prijavila osnovna škola koju djevojčica pohađa.

Suzić, zaposlen na mjestu nastavnika u zvanju redovnog profesora na Filozofskom fakultetu, udaljen je sa radnog mjesta. Udaljen iz nastave počev od 7. juna, a rješenje o udaljenju sa rada trajaće dok traje i mjera pritvora.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.