Nebojša iz Kragujevca priznao da je sjekirom ubio maćehu

  • 27.05.2020. 10:45

Nebojša L. priznao je i u policiji i u tužilaštvu da je ubio svoju maćehu

Kragujevčanin Nebojša L. (57) koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju maćehu (72) sekirom u njenoj kući, priznao je da je to uradio, saznaje "Telegraf".

Nebojša L. je, kako saznaje "Telegraf" priznao da je ubio maćehu i u policiji i u tužilaštvu.

"Nebojša L. priznao je da je 24. maja ubio svoju maćehu u njenoj porodičnoj kući u selu Cerovac. On je uzeo sjekiru koja se nalazila u šupi, a potom ušao u njenu kuću gde je istom nasrnuo na nju. Ženu je našao u kadi, kupatilu, i tu joj je sjekirom zadao više udaraca po glavi i tijelu od čega je ona preminula", kaže izvor upoznat sa slučajem.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Kragujevcu rečeno je da je osumnjičenom nakon saslušanja dežurni tužilac sudiji za prethodni postupak predložio da mu se odredi pritvor "jer postoje okolnosti da bi mogao ometati postupak uticanjem na svjedoke, takođe imajući u vidu prirodu izvršenja krivičnog dela i okolnosti pod kojima je delo izvršeno, te okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti djelo."

Takođe, dodaju iz tužilaštva, "imajući vidu da mu se stavlja krivično djelo sa elementima nasilja za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja djela doveli su do uznemirenja javnosti te ukoliko bi se našao na slobodi to može da ugrozi neometano vođenje krivičnog postupka".

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.