Nastavljena potraga za nestalim Desimirom Tomaševićem

  • 16.02.2021. 14:52

Porodica i policija i dalje tragaju za nestalim Desimirom Tomaševićem koji je posljednji put viđen 8. februara oko 11 časova, te apeluju da građani prijave policiji ukoliko ga uoče.

Nestali je starosti 50 godina, visine između 175 I 180 centimetara, srednje tjelesne konstitucije, smeđe boje kose sa visokim zaliscima.

"Kada je nestao na sebi je imao crnu jaknu s kapuljačom, crveni džemper i crni kačket na glavi sa nekim znakom sa strane. Imao je crne cipele ili patike i crnu mušku torbicu preko ramena. U vrijeme nestanka nije bio obrijan i imao je bradu staru dva do tri dana", kažu u njegovoj porodici.

Iz Policijske uprave Banjaluka ranije saopšteno da preduzimaju sve potrebne mjere i radnje s ciljem pronalaženju nestalog Desimira Tomaševića.

"Policijskoj upravi Banjaluka je prijavljeno da je posljednji put viđen 8. februara oko 11 sati ispred porodične kuće u Karanovcu, odakle mu se izgubio svaki trag. Policijska uprava apeluje na sve građane, ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvih saznanja o njegovom nestanku, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona 122", navode iz policije.

Porodica moli sve koji ga vide ili imaju bilo kakve informacije da to odmah jave policiji.

Тагови: