Dubičanin

Napao i povrijedio policajca u Gradišci

  • Извор: СРНА
  • 16.12.2021. 18:03

D.K. iz Kozarske Dubice uhapšen je u Gradišci jer je verbalno, a zatim i fizički napao policajca i povrijedio ga, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Gradiška.

Lice D.K. upravljalo je automobilom marke "micubiši pajero" koji su danas prilikom kontrole saobraćaja, oko 14.30 u mjestu Kruškik-grad Gradiška, zaustavili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji te da po kompletiranju predmeta protiv D.K. bude podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Policijska uprava Gradiška osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napad na policijske službenike i apeluje da se građani uzdrže od takvog ponašanja.

Srna nezvanično saznaje da je Danijel Kotur (33) iz Kozarske Dubice, koji trenutno živi u Švedskoj, izašao iz vozila i uhvatio policijskog službenika u predjelu grudi, odgurivao ga i udario ga nogom u desnu natkoljenicu te mu nanio lake tjelesne povrede.