Kod Mrkonjić Grada

Mladić prebačen na UKC nakon sudara motocikla i traktora

  • Извор: СРНА
  • 10.09.2021. 12:39

Hirurški je zbrinut motociklista koji je povrijeđen u Podbrdu kod Mrkonjić Grada i njegovo zdravstveno stanje trenutno je stabilno, rečeno je Srni iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

Iz UKC navode da je sinoć u 21.33 časova u Urgentni centar dovezen pacijent čiji su inicijali N.R. (25), te da je hospitalizovan u Klinici za ortopediju i traumatologiju.

Prema riječima načelnika ove klinike Nikole Bojića, pacijent je primljen u stanju politraume.

"Pacijent je hirurški zbrinut i trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja. Zbog težine povreda - sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene", naveo je Bojić.

Portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin rekla je Srni da su u nezgodi, koja se desila sinoć u 19.50 časova, učestvovali motociklista čiji su inicijali N.R, koji je upravljao jamahom i lice iz iz Mrkonjić Grada čiji su inicijali G.G. sa traktorom IMT 533.

"Vozač motocikla je zadobio povrede, a medicinska pomoć mu je ukazana u Domu zdravlja u Mrkonjić Gradu, nakon čega je upućen na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske", navela je Vulinova.

Podsjećamo, na području PU Mrkonjić Grad, juče je poovrijeđen još jedan motociklista te je takođe zbrinut u UKC-u Republike Srpske. Opširnije na OVOM LINKU.
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина