Bihać

Nakon fizičkog obračuna migrant izboden nožem

  • 04.09.2018. 11:05

U Bihaću je tokom fizičkog obračuna izboden migrant, a policija je uhapsila tridesetogodišnjeg migranta iz Turske osumnjičenog za pokušaj ubistva.

Migranta čiji su inicijali S.A. su juče poslije podne uhapsili pripadnici Policijske stanice u Bihaću zbog sumnje da je učestvovao u tuči sa drugim stranim državljaninom. 

Policijska patrola, koju su o fizičkom obračunu na ulici obavijestili građani, zatekla je stranog državljanina koji je ležao sa vidljivim povredama, a svjedoci su potvrdili da je S.A. tom licu zadao teške povrede nožem. 

Povrijeđeni je u teškom stanju prevezen u Kantonalnu bolnicu u Bihaću gdje je hospitalizovan i ustanovljeno je da ima ima sedam ubodnih rana od noža u grudni koš, prenose "Nezavisne novine". 

Tokom uviđaja, koji su izvršili pripadnici kriminalističke policije MUP-a Unsko-sanskog kantona pod nadzorom dežurnog tužioca, u obližnjem odvodnom šahtu pronađen je nož za koji se pretpostavlja da je korišćen u fizičkom obračunu. 

Nad osumnjičenim za krivično djelo ubistvo u pokušaju izvršena je kriminalistička obrada i u toku je dalji rad na rasvjetljavanju ovog slučaja.

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.