Tokom saslušanja

Najnovije informacije, Malčanski berberin priznao: Silovao sam djevojčicu

  • 08.01.2020. 21:20

Ubiću ti oca i majku ako još jednom pokušaš da pobjegneš ili me napadaš”, prijetio je manijak Ninoslav Jovaović (46), zvani “Malčanski berberin” Moniki Karimanović (12) iz niškog predgrađa Suvi Do, koju je oteo 20. decembra pošle godine.

Manijak je na saslušanju poslije hapšenja priznao i detaljno opisao kako je izvršio otmicu i uzmicao potjeri 17 dana.

- Nisam planirao otmicu niti sam poznavao Moniku. U Suvi Do sam odlazio zbog otpada, ali kada sam tog jutra oko 7.15 sreo Moniku dok je išla u školu. Učinila mi se velikom djevojkom i pohotljivom za spolni odnos - započeo je svoju izjavu pred istražnim organima monstrum iz Malče.

Otmičar je u trenutku smislio prevaru da namami djevojčicu u kola navodno da mu pokaže put do balon sale jer je tobože električar koji je pošao tamo da obavi neki posao. Kada je krenuo putem koji ne vodi do balon sale djevojčica se pobunila.

- Rekao sam joj odmah da je oteta i da bude mirna i zaključao vrata kola da ne iskoči. Usput sam joj složio priču da moram da je otmem po nalogu jedne žene iz Niške Banje, kojoj je navodno njen otac ukrao dijamant. Rekao sam joj da kada dijamant bude vraćen i ona će kući, dodao je manijak - ispričao je on u istrazi.

Otetu djevojčicu je odveo u kolibu kod Malčanske petlje koju je čitavog ljeta koristio za stanovanje pošto su ga roditelji izbacili iz kuće. Tu je prema sopstvenom priznanju životinjski navalio na dijete i silovao ga uz bludne radnje i oralni i analni seks.

Kolima koja je prethodno ukrao od rođake iz komšiluka, manijak je namjerao da krene dalje, ali je udario u stablo i slupao ih pa su morali da idu pješke. Krenuli su po mraku prema Svrljigu, ali preko planine do Niševca, pa potom prugom ka Paliluli. Tu na pruzi, sreo ih je prolaznik pa je Jovanović zaprijetio djevojčici da bude mirna jer su to ljudi koje je možda poslala žena iz Niške Banje da ih pobije.

On je naveo da su da su uglavnom putovali po mraku ili rano.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.