Najjeziviji snimak Zorana Marjanovića, imao je svega 10 godina

18:27, 05.06.2020.
Izvor: Kurir
Zoran Marjanović okrivljen je za ubistvo supruge Jelene Marjanović, a svi i dalje pričaju o njegovom snimku iz djetinjstva.

Marjanović je prije 30 godina, kada je imao samo 10, govorio pred kamerama tada čuvenog časopisa o paranormalnim pojavama. On je te 1990. godine za "Treće oko" otkrio da još od sedme godine doživljava astralnu projekciju u snu.

"Astralni svijet je grad mrtvih, kako bi se reklo. U snu, kad zaspim, išao sam do prvog nivoa astrala", započeo je Zoran priču, začuđujuće zrelim načinom izražavanja za dijete osnovnoškolskog uzrasta.

"Ima četiri negativna nivoa i sedam pozitivnih. Možda ih ima i više, ali ja sam samo četiri prošao. Negativni su za ubice i za one koji ne rade pozitivno. Tamo sam vidio ljude koji i nisu baš ljudi. Tamo je crno-bijelo sve. To su napaćenici sve. Ima i nivo samoubica. Zavisi kako su se ubili, tako i izgledaju", nastavio je priču Marjanović, a zatim obrazložio da u pozitivnim nivoima žive astralna tela pozitivnih ljudi.

"Tamo sam vidio dvorac, travu i šume. Sve je normalno, samo što sve što se tamo nalazi ima svoj sjaj", poručio je Zoran i otkrio da nije razgovarao ni sa kim u astralu, ali da je jedna osoba bila njegov vodič.