Svjedočenje Dragane S.

Muž je izbo nožem, a sada ga brani: Ja sam kriva, ja sam ga izazvala

  • 11.02.2020. 19:23

Dragana S., koju je suprug Zoran ubadao nožem u srce, i to pred njihovim ćerkama i zetom, rekla policajcima da neće teretiti muža za napad.

- Ja sam kriva, a ne moj muž. Ja sam ga izazvala. Svađali smo se i razbesnela sam ga. Da sam ćutala, on to nikada ne bi uradio - kazala je Dragana.

Ovo je, izjavila Dragana S. (41) iz Novog Sipa kod Kladova, koju je u noći između nedjelje i ponedjeljka pokušao da ubije suprug Zoran S. (46), i to naočigled njihovih kćerki i zeta. Dragana, koja je čudom preživjela dva uboda u srce, šokirala je svojom izjavom policajce, koji su je juče saslušali u Opštoj bolnici u Kladovu, gdje se oporavlja nakon jezivog pokušaja ubistva.

Iako je suprug Draganu tri puta ubo kuhinjskim nožem, a pitanje je da li bi preživjela da dečko njihove kćerke nije skočio na pomahnitalog Zorana, ona je izjavila „da smatra da on nije kriv ni za šta“.

- Neću ga sudski goniti i neću ga tužiti. Svađali smo se i ja sam ga izazvala. Zato se razbjesnio, a bio je pijan. Rekao mi je: „Nemoj više to da radiš, svi mi se smiju“, misleći pritom da ga varam. Odbrusila sam mu da ću raditi šta god poželim i da on ništa ne može da mi zabrani. Još sam mu i rekla: „Šta mi možeš!“ - navodno je rekla ranjena Dragana S.

Prema riječima izvora, ona je ispričala da je poslije tih njenih riječi Zoran dograbio nož iz kuhinje.

- Ni tada nisam prestala da ga provociram. Rekla sam mu: "Šta je, hoćeš da me ubodeš?“ Tada je Zoranu pukao film i počeo je da me ubada - završila je svoje svjedočenje Dragana, zaprepastivši sve prisutne.