Tragedija kod Teslića

Muškarac ubio ženu pa izvršio samoubistvo

  • 12.04.2019. 19:11

Dva beživotna tijela pronađena su jutros u selu Očauš kod Teslića. Iz policije još nema zvaničnih informacija, ali mještani nagađaju da je riječ o ubistvu i samoubistvu.

"Taj događaj za sada ne možemo okvalifikovati, tužilac nije dao kvalifikaciju o djelu. U saradnji sa njim sve što dobijemo bićete blagovremeno obaviješteni", istakao je Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj. 

Tijelo četrdesetdevetogodišnjakinje pronađeno je u dvorištu porodične kuće sa vidnim povredama u predjelu grudi, najvjerovatnije od vatrenog oružja. Pregledom terena policija je na oko 250 metara udaljenosti pronašla i beživotno tijelo šezdesetogodišnjaka iz tog sela. Mještani Očauša kažu da ne pamte ovakvu tragediju. 

"Iznenadilo me, nema kud gore, ne znam ni ko je ni šta je dok nije policija uvidjela sve. Sve je iznenadilo, ja nikad nisam očekivala ove tragedije ništa".
 
"Saznao sam jutros kad sam došao na posao oko 7.20. Taj Desimir je mene dva-tri puta juče pitao jel ona otišla u Teslić. Ja kažem autobusom nije", istakli su mještani. 

O motivima se samo nagađa, ali zvaničnih informacija još nema. Uviđaj su izvršili pripadnici Sektora kriminalističke policije PU Doboj, sa policijom iz Teslića i postupajućim dežurnim tužiocom. Uskoro bi trebalo biti poznato više informacija. 

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.