Pucao u rođene roditelje

Muškarac (37) koji je ubio majku i ranio oca pušten iz bolnice

  • 12.06.2020. 12:50

Muškarac (37) koji je osumnjičen da je 3. juni, u porodičnoj kući u Postranjskoj ulici u Dubrovniku, pucanjem iz vatrenog oružja teško povrijedio 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju, koja je od zadobijenih povreda naknadno preminula, pušten je iz dubrovačke bolnice.

Tamo je bio smješten zbog zdravstvenih problema, te je rano jutros, uz posebni izvješta, predat pritvorskom nadzorniku, saopštili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Dodaju i kako je 37-godišnjak osumnjičen je za dva krivična djela i to teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju. 

Podsjećanja radi, riječ je o sinu koji je pucao u svoje roditelje, nakon čega se sakrio u obližnjem objektu gdje ga je policija nakon četiri i po sata potrage i pronašla.

Majci je pucao u glavu, a ocu u prsa. Ona je dan poslije preminula od težine povreda, dok je otac još u dubrovačkoj bolnici. Ima povrede kičmr i leđne moždine, ali njegovo stanje je stabilno.

Kako se saznaje iz policije, oružje još nisu pronašli, piše 24sata.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.