Nepoznati muškarac pucao

MUP Tuzlanskog kantona istražuje pucnjavu na proslavi Ilindana

  • 05.08.2019. 13:23

Policija rasvjetljava slučaj kada je nepoznato lice pucalo iz vatrenog oružja ispred pravoslavne crkve u naselju Požarnica, kod Tuzle, potvrđeno je danas Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Policija je u petak, 2. avgusta, u 22.30 časova zaprimila prijavu da je u Požarnici nepoznato lice pucalo iz vatrenog oružja, te da nije bilo povrijeđenih lica, niti je na objektu pričinjena materijalna šteta. 

Policija je izvršila uviđaj, a o svemu je obaviješten kantonalni tužilac. 

Nepoznati muškarac pucao je ispred crkve u tuzlanskom prigradskom naselju Požarnica prilikom proslave Svetog proroka Ilije, naočigled sveštenstva, okupljenih vjernika i policije Tuzlanskog kantona, a potom se udaljio, rečeno je Srni u Zavičajnom udruženju Tuzlaka u Bijeljini. 

Muškarac je u petak uveče došao automobilom, ispalio rafal u vazduh dok je trajao crkveno-narodni zbor, a potom se udaljio magistralnim putem prema Bijeljini. 

U Udruženju navode da se većina vjernika, koji su na proslavu u zavičaj došli sa malom djecom, odmah otišli svojim kućama u Bijeljinu, gdje žive nakon što su izbjegli iz Požarnice. 

"Crkveni zbor nakon ovog žalosnog čina je završen", rekli su u ovom udruženju.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм