Uhapšen u Banjaluci

MUP RS podnio izvještaj protiv Božovića zbog falsifikovanja isprave

  • 19.08.2021. 13:24

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske podnijeli su Tužilaštvu BiH Izvještaj protv Miloša Božovića, državljanina Crne Gore, koji je 17. jula uhapšen u Banjaluci.

Izvještaj je podnesen zbog počinjenog krivičnog djela organizovani kriminal, u vezi sa krivičnim djelima falsifikovanje isprave i neovlašteno korištenje ličnih podataka.

Naime, kako su saopštili iz MUP-a RS uz navođenje inicijala, on se sumnjiči da je u vremenskom periodu od neutvrđenog dana do 17. jula ove godine  na području BiH, po prethodnom dogovoru sa njemu poznatom osobom ili više njih, u sastavu organizovane kriminalne grupe pribavio falsifikovanu ispravu izdatu od nadležnog organa. 

„M.B. je potom falsifikovanu ličnu kartu koristio u pravnom saobraćaju, neovlašteno koristeći lažne podatke na predmetnoj ličnoj karti“, saopšteno je iz MUP-a RS.

Pripadnici MUP-a RS su ga uhapsili u Banjaluci na osnovu međunarodne Interpolove potjernice raspisane za krivično djelo teško ubistvo. Božović je 18. jula sproveden u Tužilaštvo BiH na dalje postupanje.  

On se dovodi u vezu sa "škaljarskim klanom".
Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник