Uhapšena četiri lica

MUP RS objavio snimak akcije "Unikat"

  • 17.07.2019. 10:18

Iz dvije savremene laboratorije za proizvodnju droge na području Banjaluke policija je u akciji "Unikat" zaplijenila više od 900 trski skanka koji je trebalo da dozri za desetak dana i uhapsila Sanela Šeranića, Nenada Dragišića, Deana Đajića i Danijela Trninića.

Jedna od laboratorija, pronađena je u napuštenom objektu u Trnu. To je jedna od najvećih i najsavremenijih laboratorija koje su pronađene u posljednje vrijeme, a policija ju je juče demontirala i vagala "usjev" od 900 - 1.000 komada ove genetski modifikovane marihuane.

Organizovana kriminalna grupa

Navodeći inicijale uhapšenih, iz MUP-a RS napominju da je riječ o organizovanoj kriminalnoj grupi od međunarodnog značaja, čiji su članovi drogu prometovali ka zemljama Evropske unije, a oni su odranije poznati ne samo policiji Republike Srpske, nego i policijama u zemljama regiona

Akciju su izveli pripadnici Uprave za organizovani kriminalitet MUP-a RS, uz asistenciju PU Banjaluka i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

MUP Srpske je objavio snimak akcije.

Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, od strane Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS,  dostavljen je izvještaj protiv četiri osumnjičena lica.

Uhapšeni u akciji "Unikat" sprovedeni u tužilaštvo

U napuštenom objektu u Trnu pronađena jedna od najsavremenijih laboratorija

U akciji "Unikat" pronađena još jedna laboratorija za proizvodnju marihuane

Pronađena velika laboratorija za proizvodnju skanka, uhapšena četiri lica

Uhapšenoj četvorki policija oduzela oko 35.000 evra

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.