Goran Jevtić

Mučni detalji sa suđenja glumcu koji je zlostavljao dječaka: Plakao je od straha i molio da prestane

  • 03.10.2019. 12:36

Glumac je, navodi se u spisima sa suđenja, ipak izvadio svoj penis i masturbirao jednom rukom.

Srpski pozorišni, filmski i televizijski glumac Goran Jevtić, koji je u hit komediji "Parada" iz 2011. godine glumio gej aktivistu Mirka, osuđen je na deset mjeseci zatvora zbog nedozvoljenih spolnih radnji nad maloljetnim mladićem. 

Uznemiravanje se dogodilo u junu 2014. na zabavi poslije manifestacije "Pozorišni maraton" koja se održala u Narodnom pozorištu u Somboru. Žrtva je tad imala 16 godina, objavio je portal Alo!. 

Na suđenju je utvrđeno da je Jevtić mladića prisilio na oralni seks u wc-u. Naime, L. K. prilazio je glumcima kako bi se s njima pozdravio i čestitao im na završetku sezone, što je za njega, kao polaznika škole glume, bila velika čast. 

Tad je Goran 16-godišnjaka pozvao na piće, a ovaj je pristao i krenuo za njim niz hodnik, ni ne sluteći šta ga zapravo čeka. 

Kad je mladić otišao u WC kako bi oprao ruke, glumac je otvorio vrata, približio se žrtvi, uhvatio ga za ruku, povukao i počeo ljubiti po vratu govoreći mu: "Trebao bi biti počašćen što ti neko slavan poput mene želi popu*iti", navodi se u sudskim dokumentima, a prenosi Alo!. 

"To ne znači da si gej... Ne znaš kako ću ti dobro pu*iti", nastavio je pričati Jevtić, iako je 16-godišnjak cijelo to vrijeme plakao od straha i molio ga da prestane. 

Glumac je, navodi se u spisima sa suđenja, ipak izvadio svoj penis i masturbirao jednom rukom, a drugom je žrtvi otkopčao hlače, izvadio njegovo spolovilo i stavio ga u usta te nastavio masturbirati. 

S obzirom da L. K. nije prestajao plakati, Jevtić je u jednom trenutku ustao i pomaknuo se u stranu, a dječak je otvorio vrata zahoda i istrčao van. Prema tvrdnjama L. K., zlostavljanje je trajalo oko sedam minuta.
 

Тагови: