Novi Beograd

Mrtvu drugaricu krio u stanu: Kako je propao Nikolin plan da se otarasi Miličinog tijela

  • 27.10.2019. 08:51

Nikola Kovačević (30), koji je uhapšen nakon što je sa trojicom prijatelja pokušao da sakrije tijelo drugarice Milice Stanojević (28) koja se predozirala u stanu na Novom Beogradu, najprije je tijelo nesrećne djevojke pokušao da sakrije u fioci ispod kreveta i tako ga spusti sa šestog sprata, saznaje Blic.

Podsjećamo, tijelo Milice Stanojević pronađeno je prekjuče u gepeku automobila pomenutog muškarca u čijem stanu je devojka nekoliko dana ranije preminula, najverovatnije od predoziranja narkoticima.

Policija je nakon nekoliko sati opsežne potrage, kada je bio blokiran cijeli Blok 63 na Novom Beogradu, uhapsila osumnjičenog Nikolu Kovačevića, koji je danima krio da u stanu čuva tijelo preminule djevojke, kao i tri njegova druga – Miloša G, Dušana D. i Ivana V, koji su mu pomogli da pokuša da se otarasi tijela nesrećne djevojke.

Prema nezvaničnim informacijama, Nikola je pozvao prijatelje u četvrtak uveče, pa su svi zajedno tijelo djevojke smješteno u fioci kreveta počeli da spuštaju sa šestog sprata. U tom bizarnom pokušaju sakrivanja zločina ostavili su tragove – mrlje krvi kraj lifta kojim su pokušali da transportuju krevet. Stigli su do drugog sprata, gdje su se, pretpostavlja se, umorili, i pokušali da tijelo djevojke snesu bez kreveta.

Fotoreporteri Blica uslikali su "odbačeni" dio kreveta, koji je i juče bio u zgradi. Potom su tijelo pokušali da prenesu u džaku, ali su ih komšije, na kraju, primjetile i pozvale policiju.

"Četvorica mladića uhapšena su u automobilu prije nego što su krenuli da se udaljavaju iz Bloka. U prtljažniku vozila nađeno je tijelo djevojke koja je najvjerovatnije mrtva najmanje pet-šest dana", kaže izvor Blica upoznat sa istragom.

Dan nakon što je ovaj horor otkriven, komšije u zgradi u Gandijevoj ulici šokirane su da se ovo u njihovoj zgradi dogodilo.

"Preksinoć je u zgradi nešto počelo nesnosno da smrdi. Osjećalo se po cijeloj zgradi, ali nismo znali o čemu se radi", priča uznemireno jedna od stanarki ove zgrade. 

Kako kažu, juče po podne odjednom im je zgradu okupirala policija i tek tada su čuli šta se dogodilo.

"Danas smo primjetili krv ispred lifta na petom spratu. Zgroženi smo", kažu stanari. 

Prema za sada poznatim informacijama, Milica je bila u stanu sa Nikolom i zajedno su konzumirali narkotike. Djevojka se predozirala i preminula je, a Kovačević nakon toga nije pozvao ni Hitnu pomoć ni policiju, već je njeno tijelo danima držao u stanu koji je iznajmljivao u ovoj zgradi. Kada je tijelo počelo da se osjeća i da se zgradom širi jak, nesnosan miris, on je u pomoć pozvao tri druga kako bi s njima iznijeli tijelo iz zgrade i negdje ga se otarasili.

U stanu je, navodno, pronađen Miličin mobilni telefon, koji je odnesen na vještačenje. Nakon toga, policija je pokrenula potragu tokom koje je bio blokiran cijeli Novi Beograd. Kako Blic saznaje od stanara ove zgrade, u Nikolinom stanu često se okupljalo problematično društvo, ali ovako nešto niko nije očekivao.

Kako je Blic već pisao, nestanak Milice Stanojević prijavljen je prošle nedjelje, pa se pretpostavlja da je nesrećna djevojka još tad preminula u Nikolinom stanu.
 

Тагови:
  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок