Trebinje

Motociklista odbacio drogu pa počeo da lupa po policijskom autu

  • 12.09.2019. 12:16

Motociklista Z.K. uhapšen je juče u Trebinju zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga i oštećenja tuđe stvari.

Naime, Z.K. koji je upravljao motociklom gilera, prilikom akcije policije odbacio dva zamotuljka u kojima su se nalazili marihuana i spid, a potom je nasrnuo na vozilo polcije kada su mu policajci prilazili.

"Policijski službenici Policijske policijske uprave Trebinje su provodeći planske aktivnosti iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, 11. aprila 2019. godine oko 21,30 časova u ulici Nikšićki put uočili da lice inicijala Z.K. koje je upravljalo motociklom marke gilera odbacuje zamotuljak u kome se nalazila zeljasta biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Prilikom zaustavljanja navedenog motocikla, lice je od sebe odbacilo zamotuljak u kome se nalazila zeljasta biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i celofanski zamotuljak u kome se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu spid. U momentu prilaska policijskih službenika, navedeno lice je više puta udarilo pesnicom u prednje vjetrobransko staklo službenog vozila, marke reno, nakon čega je od strane policijskih službenika lišeno slobode", saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

O navedenom događaju obaviješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje u cilju dokumentovanja navedenih krivičnih djela.